О Chigo

Compania GUANGDONG CHIGO AIR CONTITIONING CO. LTD, infiintata in anul 1994 si localizata in Foshan, un renumit oras industrial din China, are in prezent o linie de productie moderna de mari dimensiuni cu echipe de specialisti care isi concentreaza atentia pe design, cercetare si dezvoltare, producand si distribuind echipamente de aer conditionat la nivel mondial.

Fiind unul din jucatorii de top ai industriei echipamentelor de climatizare, CHIGO produce anual peste 10 milioane de seturi, acoperind o gama variata de produse. Totodata, strategia de productie vine in intampinarea cererii variate a pietei la nivel global, permitand companiei CHIGO sa-si pastreze viteza de dezvoltare la cote inalte de-a lungul anilor. După mai bine de 20 de ani de dezvoltare rapidă și constantă, acum compania are două baze majore de producție în Foshan și Jiujiang.

 Aerul conditionat nu este doar un simplu produs industrial. Ne dorim ca echipamentele marca CHIGO sa creeze, prin inalta lor calitate, o atmosfera placuta si confortabila pentru fiecare familie. In acest sens, efortul constant al producatorului CHIGO de a imbunatati atmosfera in spatiile de locuit nu a ramas fara ecou, reteaua de comercializare acoperind mai mult de 200 de tari si regiuni din intreaga lume.

In acest moment, echipamentele de aer conditionat marca CHIGO detin numeroase certificari pe toate pietele importante din intreaga lume.

Завод